Provkör Ferrari eller Lamborghini i Gävle

Provkör en Ferrari eller Lamborghini i Gävle – en upplevelse som garanterat får det att kittla i maggropen. Båda modellerna har över 600 hästkrafter under huven och kan accelerera från 0–100 km / h på drygt 3 sekunder.

  • Välj mellan Ferrari och Lamborghini
  • 8 km körning
  • Från 0–100 km / h på drygt 3 sekunder
Beställ presentkort här

Om upplevelsen

Ferrari eller Lamborghini? Nu finns möjligheten att provköra någon av dessa välkända och omskrivna bilar – vilka båda har över 600 hästkrafter under huven. Val av bil görs i samband med bokningen och när dagen är kommen börjar upplevelsen med en genomgång.

Instruktören går bland annat igenom körteknik och reglage innan det är dags att ta plats i förarsätet, vrida om nyckeln och känna när motorn drar i gång med ett häftigt muller. Körningen görs på allmän väg och en professionell instruktör finns med på passagerarsidan under hela turen. Sträckan är ca 8 km.

Ta gärna med en bra kamera, för att kunna föreviga ögonblicket som sportbilsförare!

köra lamborghini    ferrari

Bra att veta

  • EU-Körkort och nykterhet är ett krav
  • Upplevelsen är väderberoende och kan ställas in med kort varsel
  • Bär fotriktiga skor, ej klackar eller liknande

Köps som presentkort

Upplevelsen köps som presentkort via Liveit.se och har 14 dagars öppet köp, 1 års bytesrätt samt prisgaranti. Köp som present till någon som gillar sportbilar och motorsport eller utnyttja själv.

Presentkortet kan levereras kostnadsfritt och direkt efter beställning via e-post, alternativt hem till brevlådan inom ca 1–3 arbetsdagar och då ingår en fin box. Fraktkostnaden varierar beroende på vilken leverasmetod som väljs.