Provkör Ferrari eller Lamborghini i Gävle

Provkör en Ferrari eller Lamborghini i Gävle – en upplevelse som garanterat får det att kittla i maggropen. Båda modellerna har över 600 hästkrafter under huven och kan accelerera från 0–100 km / h på drygt 3 sekunder.

  • Välj mellan Ferrari och Lamborghini
  • 8 km körning
  • Från 0–100 km / h på drygt 3 sekunder
Beställ presentkort

Köra sportbil!

Ferrari eller Lamborghini? Nu finns möjligheten att provköra någon av dessa välkända och omskrivna bilar – vilka båda har över 600 hästkrafter under huven. Val av bil görs i samband med bokningen och när dagen är kommen börjar upplevelsen med en genomgång.

Instruktören går bland annat igenom körteknik och reglage innan det är dags att ta plats i förarsätet, vrida om nyckeln och känna när motorn drar i gång med ett häftigt muller. Körningen görs på allmän väg och en professionell instruktör finns med på passagerarsidan under hela turen. Sträckan är ca 8 km.

Ta gärna med en bra kamera, för att kunna föreviga ögonblicket som sportbilsförare!

Bra att veta

  • EU-Körkort och nykterhet är ett krav
  • Upplevelsen är väderberoende och kan ställas in med kort varsel
  • Bär fotriktiga skor, ej klackar eller liknande

Köps som presentkort

Upplevelsen köps som presentkort via Liveit.se och har 14 dagars öppet köp, 1 års bytesrätt samt prisgaranti. Köp som present till någon som gillar sportbilar och motorsport eller utnyttja själv.

Presentkortet kan levereras kostnadsfritt och direkt efter beställning via e-post, alternativt hem till brevlådan inom ca 1–3 arbetsdagar och då ingår en fin box. Fraktkostnaden varierar beroende på vilken leverasmetod som väljs.

Beställ presentkort

Frågor & Svar

Är sportbilarna utrustade med manuell eller automatisk växellåda?

Båda bilarna som finns att välja för upplevelsen kan köras med både automatläge och paddelväxel.

Vad händer med mitt presentkort om upplevelsen ställs in?

Om upplevelsen ställs in, till exempel på grund av dåligt väder, får deltagaren kostnadsfritt boka om till ett annat tillfälle.

Finns det något särskilt att tänka på inför upplevelsen?

Se till att ha ett giltigt EU-körkort och fotriktiga skor – högklackat rekommenderas inte. Nykterhet är självklart också ett krav.

Åka luftballong

Luftballong över Gävle

Flyg luftballong över Gävle - upplev den magiska känslan av att sväva högt ovan marken! En dryg timme spenderas i ...
stridsflygplan simulator

Flyga stridsflygssimulator i Gävle

Prova på att flyga ett stridsflyg via en autentisk stridsflygssimulator i Gävle. Med originaldelar från jaktplanen Viggen och Draken och ...