Hotell Sandviken

Sandviken ligger bara 20 minuters bilfärd från Gävle. Därmed är det många som pendlar mellan städerna om de bor i Gävle och jobbar i Sandviken eller vice versa.

Vid stora evenemang i Gävle är hotellen i staden ofta fullbokade och då kan det vara passande att bo på ett hotell bara 20 minuter bort. Mellan den två olika städerna går även tät kollektivtrafik.

Två av de mer populära hotellen på orten är Alséns Hotell och Norrgården.

Alséns Hotell

Vill man bo centralt är Alséns Hotell mycket passande. Det tar inte mer än 8 minuter att gå till tågstationen. Det är ett varmt och hemtrevligt hotell med personliga rum.  I alla rum finns skrivbord, badkar, dusch samt ibland en mindre sitthörna. Rummen är väldigt olika inredda så för den som hittat sitt favoritrum finns en fördel att säga till när rummen bokas för att samma rum ska bokas vid nästa besök.

Alla gäster har tillgång till free Wi-Fi, bastu och lounge. I loungen finns alltid lättare fika och den som vill ha något mer att äta kan lätt hitta både butiker och restauranger bara någon minut från hotellbyggnaden.

Ett dubbelrum kostar till ordinariepris ca 1600kr. Ett enkelrum går att boka för ca 1300kr. Vill man pressa priset något kan man välja enkelrum med delat badrum. Detta går då att få för 875kr.

Norrgården

Norrgården är en stor villa som byggts om till Hotell. Härifrån kan man lätt gå till stadens centrum och för de som kommer med buss eller tåg är det 1,5km från resecentrum till hotellet. Det är ett ganska enkelt hotell både inredningsmässigt och servicemässigt. Här finns gemensam tvättstuga, en trevlig lounge och transferservice.

Prismässigt är Norrgården relativt billigt. Ett dubbelrum med eget badrum kostar 895kr och ett fyrbäddsrum 1495kr. Detta förutsatt att det är 2 respektive 4 personer som övernattar. Är det färre blir det något billigare.

Se övriga billiga hotell i Sandviken.