Hotel Aveny Bed & Breakfast

På härliga söder i Gävle hittar du Hotel Aveny Bed & Breakfast. Ett mindre hotell men med storslagen trivselfaktor. Hotellet ligger ett par minuters gångväg utanför Gävle centrum. Du bjuds på hemtrevliga rum där alla tänkbara bekvämligheter ingår som exempelvis kabel-TV och WIFI. Runt knuten hittar du flera restauranger, butiker och miljöer med mängder av kultur.

Se lediga rum / Boka

Rum och priser

Hotellet ligger i den lägre priskategorin, men det betyder inte att servicen eller standarden är sämre. Alla rum är utrustade med allt från kabel-TV, dusch och toalett till trådlöst internet, egen garderob och mysiga soffor. Beroende på vilket rum du väljer kan frukost ingå eller erbjudas för en mindre kostnad. Städning ingår alltid i rumspriserna.

Rummen, som är mellan 15-20 m2 kostar mellan 550 kr – 795 kr per natt beroende på dag och hur många ni är som bokar. Hotellet erbjuder dessutom konferensmöjligheter genom ett unikt sammarbete med Templet. Konferenslokalerna ligger cirka 5-6 minuters gångväg från hotellet.

Restaurangmöjligheter

När du bor på Hotel Aveny Bed & Breakfast i Gävle har du alltid nära till några av Gävles och Sveriges bästa restauranger då flera av dem är listade i ansedda White Guide. Bara inom tio minuters gångväg finns minst 15 olika restauranger, barer och caféer. Välkommen till söder – dit man går när man ska äta ute i Gävle.

Upptäck Gävle

Gävle stad såg dagens ljus redan på 1400-talet det betyder att Gävle är en stad med gamla anor. Det finns mängder med kulturhistoria i staden för den som är villig att upptäcka dem. Ett besök i Gamla Stan kan varmt rekommenderas. Stadsdelen ligger fem minuter från hotellet.

För den som ändå vill ägna sig åt att betrakta det moderna finns det mängder med alternativ att välja bland. Hit kan nämnas Furuviksparken, en djurpark med åkattraktioner, Järnvägsmuseet och fängelsemuseet. För den som är sportintresserad stillar en fotbollsmatch med Gefle IF eller en hockeymatch med Brynäs IF garanterat begäret.

Se lediga rum / Boka