Digitalt mordmysterium i app

Upptäck Gävle på ett roligt och annorlunda sätt – genom att lösa ett mordmysterium i mobilen. Spelet är lämpligt för 2–4 personer och inkluderar både motion, problemlösning och team work.

  • Klurigt och spännande
  • Upptäck Gävle via appen
  • 2 – 3 timmars utmaning
Köp presentkort eller boka

Mer om mordmysteriet

Kluredo är ett virtuellt mordmysterium som spelas direkt i mobilen, samtidigt som spelarna tas med på en rundtur i Gävle.

Spelet laddas ner som app och finns till både iOS- och Androidplattformar. Det är lämpligt med 2–4 spelare per enhet och tillsammans får deltagarna bland annat möta flera virtuella vittnen, ta del av ledtrådar och potentiella mordvapen för att försöka lista ut vem som är den skyldige. Spelet är en perfekt teambuildingaktivitet eller för att bara komma ut och upptäcka staden på ett spännande och annorlunda sätt.

Spelet tar 2–3 timmar att genomföra och inkluderar både motion, problemlösning och spänning! Deltagarna samlar poäng från start till mål och resultatet kommer sedan att registreras i appen och jämföras med andra som genomfört utmaningen i staden.

Bra att veta

  • Tillgänglighet – Upplevelsen finns tillgänglig året runt.
  • Åldersgräns – Ingen åldersgräns.
  • Tidsåtgång – Ca 2–3 timmar.
  • Övrigt – Spelet måste köpas minst 24 timmar innan det ska genomföras.

Köps som presentkort

Spelet köps som presentkort hos Upplevelse.com och har 3 års giltighetstid och bytesrätt samt 45 dagars öppet köp. Digital leverans sker inom 5 minuter och om fysisk leverans väljs kommer kortet fint förpackat med posten inom 2–4 arbetsdagar.

Frågor & Svar

Går det att spela Kluredo i större sällskap än 2–4 personer?

Ja, men det kan då vara fördelaktigt att spela från fler än en enhet. Ett roligt tips är att dela in sällskapet i lag och göra en intern tävling av det hela.

Genomförs spelet både utomhus och inomhus?

Nej, spelet genomförs helt och hållet utomhus.

Finns det något särskilt att tänka på inför att spela Kluredo?

En sak att tänka på inför upplevelsen är att se till att ha gott om batteri i den telefon som ska användas. Övriga rekommendationer är kläder efter väder och sköna promenadskor.

Golflektion och lunch

Golflektion och lunch

Njut av en dag i golfens tecken i Gävle – en upplevelse som omfattar en golflektion, 18 hål på Gävle ...
hyra kajak banner

Hyra kajak i Gävle

Att hyra kajak i Gävle är enkelt och dessutom tillgängligt dygnet runt – allt som behövs är ett värdebevis.Paddla tillsammans ...