Golflektion och lunch

Njut av en dag i golfens tecken i Gävle – en upplevelse som omfattar en golflektion, 18 hål på Gävle Golfklubb samt en god lunch.

  • En heldag på Gävle Golfklubb
  • Lektion med golfproffs
  • Lunch ingår

Pris: 1095 kr

Köp presentkort

Mer om golfupplevelsen

Njut av en härlig heldag på Gävle Golfklubb, där dagen startar med en 50 minuter lång lektion tillsammans med ett golfproffs. Perfekt för den som är nybörjare på banan eller för den som vill slipa på tekniken och öva på svingen.

Utöver lektionen får deltagaren ge sig ut för att göra 18 hål på den vackra banan. Lunch ingår i upplevelsen – välj själv om den ska avnjutas före eller efter rundan. Räkna med att upplevelsen tar minst 5–6 timmar med alla moment.

golf Bra att känna till

  • Åldersgräns – Ingen åldersgräns
  • Tillgänglighet – Upplevelsen finns tillgänglig under årstider då vädret tillåter golfspel
  • Tidsåtgång – Heldag
  • Krav – Grönt kort är ett krav

Köps som presentkort

Golfupplevelsen köps som presentkort via arrangören Upplevelse.com. Det har 45 dagars öppet köp samt 3 års giltighetstid & bytesrätt. I samband med köpet finns möjlighet att välja mellan digital och fysisk leverans – där den digitala sker via e-post och levereras inom 5 minuter.

Vid fysisk leverans kommer kortet kärleksfullt förpackat i en presentask och landar i brevlådan inom 1–4 arbetsdagar.

Köp presentkort

Frågor & Svar

Behövs några förkunskaper för att delta i golfupplevelsen?

Ja, för att delta krävs grönt kort.

Hur många timmar bör avsättas för upplevelsen?

Tidsangivelsen för upplevelsen är en heldag så räkna med minst 5–6 timmar. Att gå 18 hål brukar ta ungefär 4 timmar men det beror förstås på tempo. Därtill kommer tid för lektionen (50 minuter) samt för lunch.

Är det möjligt att ge bort upplevelsen som present?

Ja! Eftersom upplevelsen köps som presentkort fungerar det perfekt att ge bort som present. Det går till och med att få kortet levererat direkt till önskad mottagare, genom att fylla i dennes adress eller e-postadress i samband med köpet.

Golflektion och lunch

Golflektion och lunch

Njut av en dag i golfens tecken i Gävle – en upplevelse som omfattar en golflektion, 18 hål på Gävle ...
hyra kajak banner

Hyra kajak i Gävle

Att hyra kajak i Gävle är enkelt och dessutom tillgängligt dygnet runt – allt som behövs är ett värdebevis.Paddla tillsammans ...