Hoppa fallskärm i Gävle

Upplev känslan av att kasta dig ut från ett plan! Fallskärmshoppning i Gävle är en upplevelse för den våghalsade och som garanterat ger ett minne för livet.

  • Ca 5 minuters skärmfärd
  • Prova på att styra skärmen själv
  • All utrustning ingår
Beställ presentkort

 


Hoppa fallskärm tandemhopp

Upplevelsen börjar med en 20 minuters genomgång innan det är dags att ta plats i planet för att stiga mot skyn. På vägen upp mot en lämplig uthoppshöjd får deltagaren njuta av en vacker utsikt över Gävle samtidigt om instruktörerna repeterar uthoppsteknikerna. Väl på lämplig höjd får deltagaren, tillsammans med den utbildade fallskärmsinstruktören, börja förbereda sig för själva hoppet.

tandemhopp

Direkt efter uthoppet faller ni fritt tillsammans i ca 45 sekunder, i en hastighet på nära 200 km / h. Därefter vecklas fallskärmen ut och den resterande skärmfärden varar i ca 5 minuter. Under färden får deltagaren prova att styra skärmen själv innan ekipaget når marken för en mjuk landning.

Åskådare är välkomna på platsen och alla instruktörer är både erfarna och utbildade för tandemhopp av Svenska Fallskärmsförbundet. Upplevelsen avslutas med diplomutdelning.

Viktigt att känna till

  • Minimilängd för att delta är 140 cm
  • Maxvikt 100 kg
  • All utrustning ingår men ha gärna på dig ett underställ
  • Åldersgränsen är 14 år men personer under 18 behöver målsmans underskrift för att delta
  • Vid dåligt väder ombokas upplevelsen till annat tillfälle
  • Nykterhet är ett krav

Köps som presentkort

Fallskärmshoppningen köps som presentkort med 14 dagars öppet köp och 1 års bytesrätt. Liveit.se erbjuder prisgaranti för sina upplevelser och betalningen kan göras via Klarna.

Presentkortet kan levereras digitalt via e-post (kostnadsfritt) eller i fysisk form inom 2–4 arbetsdagar. Vid val av postleverans ingår en fin Live It-box – perfekt om upplevelsen ska ges bort som present.


Frågor & Svar

Behövs några förkunskaper för att delta i fallskärmshoppning?

Nej, det behövs inga förkunskaper för att delta.

Är jag försäkrad när jag deltar i upplevelsen?

Ja, deltagarna är givetvis försäkrade under upplevelsen – dels genom arrangörens personförsäkring, dels genom en försäkring som tecknats av Svenska Fallskärmsförbundet.

Finns det några övriga krav, förutom ålder och längd, för att delta?

Nykterhet är det enda kravet utöver regler för ålder och längd.

Åka luftballong

Luftballong över Gävle

Flyg luftballong över Gävle - upplev den magiska känslan av att sväva högt ovan marken! En dryg timme spenderas i ...
stridsflygplan simulator

Flyga stridsflygssimulator i Gävle

Prova på att flyga ett stridsflyg via en autentisk stridsflygssimulator i Gävle. Med originaldelar från jaktplanen Viggen och Draken och ...