Clarion Hotel Winn Gävle

Clarion Hotel Winn i Gävle är ett mycket centralt hotell med egen restaurang, bar, relaxavdelning, pool och konferensutrymmen.

  • Mitt i citykärnan
  • Relaxavdelning med pool och gym
  • Handikappanpassade rum finns
Se lediga rum / Boka

Clarion Hotel Winn – Hotellrummen

Clarion Hotell Winn i Gävle har 220 rum och totalt 493 bäddar, vilket gör det till ett av stadens största hotell. Rummen finns i varierande storlekar och har en varm och ombonad känsla. Dom flesta av rummen, så som Standard och Superior, är anpassade för upp till 2 personer medan familjerummen har plats för upp till 4 personer. WiFi och frukostbuffé ingår i alla rum.

Konferens

Clarion Hotel Winn har en komplett konferensanläggning som lämpar sig för alltifrån små möten till stora konferenser. Det finns 15 olika mötes- och konferenslokaler, där den största har plats för upp till 161 sittande deltagare. Samtliga rum är utrustade med tekniska finesser och WiFi.

Restaurang, faciliteter och service

Brasserie Absint är hotellets egen restaurang. Här serveras frukost, lunch och middag i en härlig miljö med modern brasseriekänsla. Maten har spännande smaker och menyn består bland annat av klassiker i modern tappning och med influenser från världens olika hörn. I restaurangen serveras den dagliga frukostbuffén som ingår för alla hotellgäster.

clarion restaurang

Relaxavdelning och gym

Hotellets relaxavdelning har en pool som är 8 meter lång och 4 meter bred. Här finns möjlighet att starta eller avsluta dagen med ett par friska längder eller för att bara ta ett skönt dopp. Bastun håller runt 70 graders värme och för den som vill unna sig lite extra lyx finns olika spabehandlingar att köpa till.

I det nyrenoverade gymmet finns det mesta för ett fullgott träningspass. Träna kondition på löpband, motionscykel, crosstrainer eller roddmaskin. För styrketräning finns en hel uppsättning av fria vikter.

Relaxen håller öppet 07.00 – 22.00 varje dag och gymmet har öppet dygnet runt.

Service

Till hotellets servicetjänster hör bland annat Room service. Den finns tillgänglig alla dagar fram till 21.30 och består av en förenklad meny från restaurangköket.

För den som reser med husdjur finns flera djurvänliga rum. Priset per djur är 300 kronor per vistelse, eller 400 kronor om det gäller fler än ett djur. För ledarhundar med giltig legitimation är vistelsen för denne kostnadsfri.

Frågor och Svar

Vilka parkeringsmöjligheter finns för boende på Clarion Hotell Winn?

Hotellet har ett eget varmgarage där gäster kan parkera för en kostnad av 210 kronor per dygn. Om garaget är fullt finns ett allmänt parkeringsgarage mittemot hotellet.

Finns det möjlighet att förvara väskor och bagage på hotellet innan och / eller efter vistelsen?

Ja, det finns ett bagagerum för förvaring av väskor och bagage. Det är tillgängligt att utnyttja både innan och efter vistelsen

Vilka tider gäller för in- och utcheckning på hotellet?

Incheckning kan ske från kl 15.00 på ankomstdagen och utcheckning ska ske senast 12.00 på avresedagen.