Pensionat Slottstorget

Gävle har en perfekt blandning av storstadspuls och småstad. Mitt i denna blandning ligger Pensionat Slottstorget beläget i stadens centrum. Pensionatet är ett traditionellt Bed and Breakfast med ljusa rum som blickar ut över den ståtliga Gävlebocken vid säsong.

Pensionatet är perfekt för dig som vill bo centralt och ha snabb och enkel tillgång till de allmänna kommunikationsmedlen men som samtidigt uppskattar ett lite enklare och rustikare boende som ett Bed and Breakfast är.

Rum och priser

Pensionatet har 18 rum med totalt 25 sängplatser. Bland rummen kan nämnas enkelrum, dubbelrum och en svit, för den som vill bo extra lyxigt. I varje rum finns bekvämligheter som TV, tillgång till gratis WIFI och kylskåp. Hos Pensionat Slottstorget bor du inte bara centralt utan också billigt.

Rumspriserna startar från 430 kr för ett enkelrum med delad toalett och dusch, det finns även enkelrum med toalett/dusch. Dubbelrum från 750 kr och ända upp till en 3-rums lägenhet/svit för 1500 kr där eget pentry ingår.

I priserna ingår självklart lakan, handdukar och en god frukost att starta dagen med. Frukostbuffen är öppen mellan kl 07:00 – 10:00 mån-fre och lör-sön mellan kl 08:00 – 11:00.

Pensionat Slottstorget Gävle

Restaurangmöjligheter

Om du vill äta och dricka gott detta pensionat i Gävle en perfekt utgångspunkt. Bara ett stenkast från pensionatet finns O´Learys Gävle, Allstar – The Fabulous Sportsbar, Flanör och Mexican Steakhouse bland många andra. Du hittar garanterat någonting som faller dig i smaken. I Gävle City finns också ett stort utbud av nattöppna pubar för dig som vill ta dig ett glas eller två.

Upptäck Gävle

Om du bor på Pensionat Slottstorget har du alltid nära till Gävles många turistattraktioner. Med gångavstånd till busshållplats och tågstation kan du enkelt åka vidare till Furviksparken, en djurpark med åkattraktioner. Du kan också resa till Mackmyra whisky för att med egna ögon se hur whiskytillverkning går till. Om du istället känner för en dos kultur kan du få din hunger stillad på det klassiska Konserthuset.

Är tåg och transportmedel någonting som intresserar dig? Då är Järnvägsmuseet ett självklart resmål. Gillar du den fridfulla naturen kan du förgylla dagen genom ett besök på Wiij trädgårdar som ligger 30 minuters tågfärd från Gävle (i Ockelbo).