Hyra badtunna Gävle

Att bada badtunna är en uppskattad aktivitet oavsett tillfälle, ålder och väderlek. Hyr en vedeldad badtunna i Gävle – hämtas på plats eller beställ utkörning.

  • 1500 kr / helg
  • Lätt att flytta och står på en ny släpvagn.
  • Finns att hämta i centrala Gävle

Badtunna på släp

Bada badtunna är en trevlig aktivitet som passar för de allra flesta. Hyr en badtunna för en eller flera kvällar. Vanliga tillfällen där en badtunna är populärt på tjej- eller killkvällar, möhippan eller svensexan, på företagsfesten och på den privata festen. Det är ett trevligt sätt att umgås på då det varma vattnet gör att man lättare slappnar av. Varva med ett kallt dopp i sjön eller snön för väcka kroppen och sinnet till liv.

Badtunnan är monterad på ett nytt släp. Den står stadigt på marken även under bad och är lätt att placera där ni själva önskar. Har ni egen bil med dragkrok är det lätt att hämta och lämna badtunnan själv, se till att tunnan är tömd på vatten innan ni kör iväg. Släpet är ett bromsat 80km/h släp.

Badtunnan är ny, fräsch och lätt att använda. Tunnan är lätt att fylla med vatten från en vattenslang och snabb att värma upp. Kaminen är placerad utanför tunnan vilket gör att uppvärmningen går snabbare och ytterligare en person får plats att bada i tunnan. Badtunnan är enkel att rengöra själv och lämnas tillbaka hel och ren.

  • 1500kr per helg. Hämtas fredag eftermiddag och lämnas måndag morgon.
  • Fyll tunnan på 1 timme med vatten från en vattenslang.
  • Värm tunnan på ca 3 timmar med ved.

Hyra badtunna med tillägg

Utkörning och hämtning av tunnan. Badtunnan står placerad på ett släp, har du bil med egen dragkrok är det inga problem att hämta och lämna tunnan själv. Har du inte dragkrok på bilen, ont om tid eller bara vill slippa tänka på logistiken så går det bra att välja till utkörning och hämtning av tunnan. En extra avgift debiteras för utkörning och hämtning av badtunnan.

Ved till uppvärmning av badtunnan. Tunnan är vedeldad. Ved kan behöva köpas separat.

Städning av badtunnan. Vill du slippa städa och göra rent tunnan efter dig så kan du lägga till städning och rengöring av tunnan mot en extra kostnad.

Golflektion och lunch

Golflektion och lunch

Njut av en dag i golfens tecken i Gävle – en upplevelse som omfattar en golflektion, 18 hål på Gävle ...
hyra kajak banner

Hyra kajak i Gävle

Att hyra kajak i Gävle är enkelt och dessutom tillgängligt dygnet runt – allt som behövs är ett värdebevis.Paddla tillsammans ...