Hotell Scandic CH

I Gävle ligger anrika Hotell Scandic CH. Hotellet ligger i perfekt cityläge, fem minuters gångtur från järnvägsstationen. Ett stenkast från hotellet ligger stadens torg, där det så gott som alltid bjuds på olika sorters torghandel.

  • 5 min promenad från citykärna och järnvägsstation
  • Relax och gym
  • Anrikt hotell
Se lediga rum / Boka

Rum och priser

Scandic CH har rum som passar alla, oavsett smak och budget. Hotellets standardrum och familjerum är utrustade med bland annat badkar och/eller dusch. Samt en mängd andra bekvämligheter.

Hotellet har även ett antal så kallade Superior-rum där du bjuds på det lilla extra. Dessa extra fina rum är mellan 21-31 m2 stora och utrustade med vackra trägolv och ett badrum med dusch. I alla rum finns dessutom en mängd olika bekvämligheter.

Rummens prisbild ligger mellan 910 kr – 1200 kr per natt. Om du planerar att bo på hotellet under en helg eller kanske under en längre tid, blir priset lägre. Bra pris och nära till ”allt” är en kombination som gör hotellet till det perfekta valet för alla, oavsett om man vill bo som en kung i Superior-rummen eller bara vill ha en perfekt hotellvistelse i standard- eller familjerummen.

Se lediga rum / Boka

Ät och träna i modern miljö

Hotell Scandic CH har en utmärkt restaurang där det serveras ekologisk frukost som frukostbuffé och goda middagar från À la Carte-menyn, komponerad av köksmästaren självt. Middagen kanske rent utav avslutas i den mysiga lobbybaren där du kan ta en drink eller två.

Om du vill varva ned lite innan sängdags kan du göra det i hotellets relax- och gymavdelning. Här finns både bastu och träningsrum.

Upptäck Gävle

Ett stycke bort från hotellet finns Gävleborgs Länsmuseum med utställningar från länets konstnärer. I Gävle finns också Sveriges Järnvägsmuseum där föremål och fordon från 1870-talen fram till idag ställs ut.

Eller åk till Furuvik över dagen. Ett nöjesfält som även är en djurpark. Hit kan man åka med tåg eller bil (15 min). Hör gärna med hotellpersonalen då de kan berätta om staden och vad den har att bjuda på. Eller gå till turistförmedlingen bara fem minuter från hotellet.

Frågor och Svar

Vilka tider gäller för in- och utcheckning på Scandic CH?

Incheckning på Scandic CH kan göras tidigast kl 15.00 på ankomstdagen. Senaste tid för utcheckning är 12.00.

Är det tillåtet att ta med hunden till Scandic CH?

Ja, det finns ett antal husdjursvänliga rum på Scandic CH.

Vilka parkeringsmöjligheter finns för boenden på hotellet?

Hotellet har ett eget garage där boenden kan parkera mot en avgift. Observera att parkeringsplats inte kan bokas i förväg.