Hotell Scandic CH

I Gävle ligger anrika Hotell Scandic CH. Hotellet ligger i perfekt cityläge, två minuters gångtur från järnvägsstationen. Ett stenkast från hotellet ligger stadens torg, där det så gott som alltid bjuds på olika sorters torghandel. För den som kommer med eller ska åka vidare med tåg alternativt vill bo mycket centralt är Hotell Scandic CH det perfekta alternativet.

Rum och priser

Scandic CH har rum som passar alla, oavsett smak och budget. Hotellets standardrum och familjerum är utrustade med bland annat badkar och/eller dusch. Samt en mängd andra bekvämligheter.

Hotellet har även ett antal så kallade Superior-rum där du bjuds på det lilla extra. Dessa extra fina rum är mellan 21-31 m2 stora och utrustade med vackra trägolv och ett badrum med dusch. I alla rum finns dessutom en mängd olika bekvämligheter.

Rummens prisbild ligger mellan 910 kr – 1200 kr per natt. Om du planerar att bo på hotellet under en helg eller kanske under en längre tid, blir priset lägre. Bra pris och nära till ”allt” är en kombination som gör hotellet till det perfekta valet för alla, oavsett om man vill bo som en kung i Superior-rummen eller bara vill ha en perfekt hotellvistelse i standard- eller familjerummen.

Pris från: 754kr

Ät och träna i modern miljö

Hotell Scandic CH har en utmärkt restaurang där det serveras ekologisk frukost som frukostbuffé och goda middagar från À la Carte-menyn, komponerad av köksmästaren självt. Middagen kanske rent utav avslutas i den mysiga lobbybaren där du kan ta en drink eller två. Om du vill varva ned lite innan sängdags kan du göra det i hotellets relax- och gymavdelning. Här finns både bastu och träningsrum.

Upptäck Gävle

Ett stycke bort från hotellet finns Gävleborgs Länsmuseum med utställningar från länets konstnärer. I Gävle finns också Sveriges Järnvägsmuseum där föremål och fordon från 1870-talen fram till idag ställs ut. Eller åk till Furuvik över dagen. Ett nöjesfält som även är en djurpark. Hit kan man åka med tåg eller bil (15 min). Hör gärna med hotellpersonalen då de kan berätta om staden och vad den har att bjuda på. Eller gå till turistförmedlingen bara fem minuter från hotellet.