Scandic Gävle Väst

Hos Scandic Gävle Väst bor du naturskönt men ändå centralt. En kombination av två världar, perfekt för den moderna människan.

Rummen som är 11-14 kvm stora och 200 st till antalet är tidstypiskt inredda med tillgång till bland annat TV, skrivbord, fåtölj och gratis trådlöst internet. Självklart finns också ett badrum med dusch och rumservice dygnet runt.

Mat i toppklass

Ingen hotellvistelse är komplett utan ett besök i restaurangen och hos Scandic Gävle Väst kan du inleda dagen med en KRAV-märkt frukost från frukostbuffén. När dag går mot kväll kan du äta en god middag komponerad av hotellets köksmästare. Måltiden avslutas kanske med en god drink som avnjutes i hotellets lobbybar.

Företagsevent i hotellmiljö

För företagseventet har Scandic Gävle Väst 10 stycken möteslokaler för cirka 220 personer att disponera. Mötesrummens storlek är mellan 17-200 kvm stor. Där grupprum och plenisal kan nämnas som exempel ur rumsarsenalen. Självklart ingår trådlöst internet. Lokalerna passar perfekt för företagseventet eller företagspresentationer.

Varva upp eller ned

För den som gillar att hålla sig i trim finns det på hotellet en toppmodern fitnessavdelningen utrustad med bastu och träningsrum med fitnessboll och hantlar. I anslutning till avdelningen finns också en fotbollsplan och boulebana. Om du istället vill ta det lugnt kan du göra det i hotellets inomhuspool. Fitnessavdelningen står till förfogande vardagar och helger: 15.00–22.00

Upptäck Gävle

Om du bor på Scandic Gävle Väst har du alltid nära till Gävles mesta och bästa sevärdheter. För den kulturintresserade är ett besök i stadsdelen Gamla Gefle med anor från 1800-talet att rekommendera. Men i Gävle finns också den välkända Furuviksparken med både djur och åkattraktioner, perfekt för barnfamiljen.

Den som gillar att äta lunch under bar himmel kan göra det i mysiga Boulognerskogen som är en av de större parkerna i Sverige. För den tågintresserade är självklart Sveriges Järnvägsmuseum ett måste där föremål och fordon från 1870-talen och framåt finns presenterade.