Prova på trav i Gävle

Prova på trav i Gävle och upplev känslan av att sitta i en sulky bakom en  travhäst – på en riktig travbana. Upplevelsen är både fartfylld och lärorik och leds av en erfaren instruktör.

  • Lär mer om grunderna i trav
  • Provkör en travhäst med sulky
  • Köps som presentkort med 3 års giltighetstid

Pris: 1145 kr

Köp presentkort

Om travupplevelsen

Att susa fram på en travbana är en fartfylld upplevelse som garanterat får adrenalinet att sätta fart i kroppen. I den här upplevelsen, som börjar med en gedigen säkerhetsgenomgång, får deltagaren lära sig grunderna i att både hantera och köra en travhäst.

Upplevelsen leds av en erfaren instruktör som bland annat lär ut hur hästen selas, hur man läser av vilket humör den är på och hur den styrs för att nå bästa möjliga resultat ute på banan. Efter genomgången får deltagaren ta plats i sulkyn och styra kosan mot travbanan, där den fyrbenta bjuder på en häftig åktur.

trav att vara kusk

Bra att veta

  • Åldersgräns – Ingen åldersgräns
  • Tillgänglighet – Upplevelsen utförs på utvalda datum året runt
  • Tidsåtgång – Ca 1–2 timmar

Köps som presentkort

Travupplevelsen köps som presentkort och har 45 dagars öppet köp, 3 års giltighetstid samt 3 års bytesrätt. I samband med köpet väljs digital eller fysisk leverans. Digital leverans sker via e-post och fysisk via post. Om postleverans väljs kommer kortet fint förpackat i en presentask inom 1–4 arbetsdagar. Det går även att välja om presentkortet ska levereras till beställaren eller till annan valfri mottagare.

Frågor & Svar

Behöver jag ha med någon utrustning för att delta i travupplevelsen?

Nej, du behöver inte ha med någon egen utrustning. Hjälm och annat finns att låna på plats.

Behövs några särskilda förkunskaper för att delta?

Nej, det behövs inte förkunskaper. Upplevelsen är anpassad för nybörjare.

Hur vet jag när upplevelsen är tillgänglig?

För att veta när upplevelsen är tillgänglig följs bokningsinstruktionerna som levereras tillsammans med presentkortet. Upplevelsen bokas direkt hos arrangören och där brukar tillgängliga datum finnas att se.

Åka luftballong

Luftballong över Gävle

Flyg luftballong över Gävle - upplev den magiska känslan av att sväva högt ovan marken! En dryg timme spenderas i ...
stridsflygplan simulator

Flyga stridsflygssimulator i Gävle

Prova på att flyga ett stridsflyg via en autentisk stridsflygssimulator i Gävle. Med originaldelar från jaktplanen Viggen och Draken och ...