Provsmakning av “bubbliga drycker” i Gävle  

Champagne, Cava och Prosecco – bubbliga drycker har tämligen blivit populära, så varför inte ta tillfället i akt och delta i en champagne och bubbelprov i Gävle?

  • Provning av olika mousserande viner från hela världen
  • Inga förkunskaper krävs
  • Varar i ca 1,5 – 2 timmar

Beställ presentkort


Mer om upplevelsen

Champagne, Cava och Prosecco är bara några av dom bubbliga dryckerna som finns att tillgå på marknaden – men vad är det egentligen som skiljer dom åt? Det, och mycket mer om ”bubblorna”, får du lära dig under denna dryckesprovning i Gävle.

Upplevelsen varar i ca 1,5–2 timmar och under tiden får sällskapet genom doft- och smaksinnen prova fem olika sorter – bland annat Champagne, som enligt många är det allra finaste när det kommer till mousserande viner. Provningen är helt vegansk och finns tillgänglig på utvalda datum mellan augusti – maj.

dryckesprovning

Bra att veta

  • Åldersgränsen är 18 år
  • Undvik att dricka alkohol innan, då det trubbar av sinnena
  • Undvik att bära stark parfym

Köps som värdebevis

Bubbelprovningen köps som värdebevis och har 14 dagars öppet köps samt 1 års bytesrätt. Live It erbjuder prisgaranti och leverans kan ske både digitalt och fysiskt.

Digital leverans sker via mail och är kostnadsfritt. Fysisk leverans sker inom 2–4 arbetsdagar och då levereras beviset i en fin box. Köp till presentinslagning och hälsningskort för en perfekt present ge bort till en bubbelfantast.

Ölprovning i Gävle

Ölprovning i Gävle

Delta i en ölprovning i Gävle – en upplevelse som bjuder på intressant historia och goda smaker. Det finns flera ...
Whiskeyprovning på Mackmyra

Whiskeyprovning på Mackmyra

Delta i en whiskyprovning på Mackmyra Destilleri i Gävle – med både whiskeyprovning, guidad tur i destilleriet samt en trerättersmiddag ...