Hyra kajak i Gävle

Att hyra kajak i Gävle är enkelt och dessutom tillgängligt dygnet runt – allt som behövs är ett värdebevis.Paddla tillsammans genom Gavleån eller njut av en stillsam tur genom Alderholmskanalen.

  • Värdebevis för två personer
  • 2 timmars paddling
  • Boka direkt i mobilen
Beställ värdebevis

boka kajak och hyra i Gävle

Hyra kajak i Gävle

Upplev Gävle från vattnet, glidandes fram i en kajak. Packa ryggsäcken med fika och ge er i väg på en längre tur för bad och picknick eller njut av en tur längs Gavleån. För den som vill paddla på lugnt vatten rekommenderas Alderholmskanalen, där det alltid finns närhet till kaj och bryggor.

Kajakerna hyrs ur en obemannad automat, där både bokning och upplåsning görs direkt med mobilen. Kajakerna finns tillgängliga dygnet runt mellan april och september. Paddel, flytväst och kapell ingår i hyran. Kajakautomaten finns vid Limöbåten – ca 15 minuters promenad från Gävle Centralstation. Parkering finns i närheten och sjösättningen görs enkelt från en intilliggande flytbrygga.

kayakomat

Värdebevis för två personer

Kajakupplevelsen köps som värdebevis och gäller för två personer. Beviset kostar 500 kronor och räcker då till två timmars paddling och kan även användas till hyra av SUP från samma automat.

Värdebeviset har 3 årsgiltighetstid och bytesrätt samt 45 dagars öppet köp. Kan levereras både digitalt och fysiskt, där digital leverans sker inom 5 minuter. Fysisk leverans sker inom 2–4 arbetsdagar och kommer då fint förpackat i en presentask.

Frågor & Svar

Behövs någon speciell utrustning inför en kajaktur?

Allt du behöver ingår i hyran – kajak, paddel, flytväst och kapell. Kläder efter väder rekommenderas men i övrigt behövs inget speciellt.

Är kajakerna lämpliga för nybörjare?

Absolut! Alla kajaker i automaterna är av märket Point 65 Sweden. Dom är både nya, bekväma och stabila och passar därmed även för nybörjare.

Från vilken ålder passar kajakpaddling?

Det finns ingen angiven åldersgräns för kajakpaddling men kajakerna är av normalstorlek och alltså inte anpassade för barn. Förutom ålder spelar även längd och erfarenhet in – så det är upp till var och en att avgöra vad som är en lämplig ålder.

Golflektion och lunch

Golflektion och lunch

Njut av en dag i golfens tecken i Gävle – en upplevelse som omfattar en golflektion, 18 hål på Gävle ...
hyra kajak banner

Hyra kajak i Gävle

Att hyra kajak i Gävle är enkelt och dessutom tillgängligt dygnet runt – allt som behövs är ett värdebevis.Paddla tillsammans ...