Hyra cykel i Gävle

Att hyra cykel och upptäcka Gävle “by bike” är ett trevligt sätt att se allt från bostadsområden till stadens kust. För de som vill cykla mountainbike finns spår både i Hemlingby och Högbo. Hyra sker enklast via RentBike.se

  • Från 160 kr/dag
  • Även hämta/lämna på annan ort
  • Mountainbike spår finns i Hemlingby och Högbo
Boka online

Bokning online

Den huvudsakliga uthyrningen sker digitalt på RentBike.se, på vilken ett brett sortiment av cyklar erbjuds. Det finns möjlighet vid uthyrningen att lägga efterfrågan på tillägg som barnstolar eller cykelkärror.

I uthyrningen ingår även möjligheten att hämta ut en cykel i Gävle för att sedan cykla till någon av RentBikes andra stationer i Sverige och lämna in cykeln där. RentBike erbjuder även transport eller utkörning av bagage om detta exempelvis skulle vara för tungt eller svårt att ta med sig på en cykel.

Priserna ligger på omkring 100kr/cykel och bagage och kan vara ett lämpligt alternativ för de som önskar cykla längre turer.

Bokning bör endast ske online men uthämtning eller inlämning av cyklarna kan ske mellan 08.00 och 20.00 vardag som helg, på Slottstorget i Gävle.

Cykelmodeller

  • Mountainbike – 365kr/dag
  • El-cykel – 385 kr/dag
  • Dam/Herrcykel – 160 kr/dag

Resmål

Några populära resmål att besöka är någon av de många badstränderna, exempelvis Gävle strand eller något av Gävleborgs naturreservat; Sätraskogen, Tångberget eller Testeboån. Gävle är en oerhört bra cykelstad och för de som gillar friluftsliv finns även Högbobruk och Hemlingby på lagom avstånd, med sina motionsleder för både joggning och cykling samt möjlighet för rastning i värmestuga eller i vindskydd

Kontaktinformation
Mail : info@rentbike.se
Telefon : +46 73- 55 36 158
Webbsida : https://rentbike.se/sv/boka-cykel