Hotell Ramudden – Valbo

Hotell Ramudden i Valbo är ett nytt hotell som även har en nybyggd restaurang. Hotellet erbjuder en personlig övernattningsupplevelse vilket kan vara en uppfriskande kontrast till de stora hotellkedjorna.

Hotellet rekommenderas till de som kommer på E4:an och vill ta en paus på vägen då det är mycket lätt att svänga in från motorvägen hit. Betydligt enklaren än om ett hotell bokas inne i centrala Gävle.

Se lediga rum / Boka

Rum och priser

Detta hotell i Valbo ligger tio minuters bilfärd från Gävle City. En perfekt lösning för dig som vill bo lugnt och skönt men ändå ha nära till staden. Bussar går även regelbundet in till city för den som hellre åker kollektivt. En ytterligare fördel med Ramudden är att det är ett hotell nära IKEA och Valbo Köpcentrum. Gävles överlägset största köpcentrum.

Hotell Ramudden är helt rökfritt och har 18 nyrustade rum, varav 16 stycken är dubbelrum och 2 stycken är minisviter. Rummen är ljust och mysigt inredda i kraftfulla färger. Hotellets dubbelrum är 20 m2 och har dessutom plats för extra bäddar. Minisviterna är hela 31 m2 där det också finns ett kylskåp på rummet. Alla rum har hög standard där dusch, WC, TV och gratis WIFI finns.

Hotell Ramudden dubbelbadsrum - Valbo Gävle

Fyra rum är dessutom anpassade för personer med funktionsnedsättningar. I rumspriserna ingår alltid en bra och välkomponerad frukostbuffé samt kaffe och kaka varje kväll.

 Konferens

Hotellet erbjuder också en rad olika konferensmöjligheter i finaste naturmiljö. På hotellet finns bland annat en fullstor konferenslokal som rymmer cirka 30 personer. Det finns också 3 mindre grupprum med plats för ett sällskap om 10 stycken i varje rum. Konferenslokalen kan också göras om till festlokal.

Ät och träna i vacker miljö

I den mysiga restaurangdelen serveras god lunch och A la carte från tisdag till söndag. Restaurangen är klassiskt inredd med ljusa rum och elegant mattsvart möblemang. I hotellbaren, med fullständiga rättigheter, kan du sitta ned och njuta av en drink. Genom hotellets unika sammarbete med Mackmyra Whiskey anordnas även whiskeyprovning.

Vid hotellets annex ligger Valbo Gym & Fitness perfekt för dig som vill smälta maten. Det är ett fullt utrustat gym med allt du behöver för att träna kroppen från topp till tå. Du får också rabatt hos det fina Valbobadet vid uppvisandet av hotellets nyckel.

Bästa hotellet i Valbo!

Vill du bo på hotell i Valbo så är det Ramudden som ska väljas. Inte bara för att det är ett prisvärt och personligt utan för att det även är det enda hotell som finns i Valbo. Är det fullt rekommenderar vi Scandic Gävle Väst som ligger strax utanför Gävle mot Valbo. Även det ett hotell som ligger nära E4:an och utanför stadskärnan.

Se lediga rum / Boka