Tre centrala hotell i Gävle

Planerar du ett besök i kuststaden Gävle och vill bo centralt med närhet till shopping och nöjen? I Gävles stadskärna finns flera hotell att välja på. Lyx, enkelt eller mitt emellan, det finns standarder som passar för alla sällskap och plånböcker. Samtliga hotell har närhet till shopping, nöjen, restauranger.

Grand Hotel Gävle

Grand Hotell Gävle

Mitt i centrala Gävle med Centralstationen bara 50 meter bort finns det anrika och numera modernt rustade Elite Grand Hotel, för dig som letar ett lyxigt boende med många möjligheter. Här finns över hundra rum som är smakfullt utformade för att sätta guldkant på din vistelse.

Hotellet erbjuder en ny relaxavdelning med bland annat jacuzzi, ångbastu och upplevelsedusch. För den som vill träna under vistelsen på hotellet finns även ett modernt gym.

Tack vare det centrala läget har du gångavstånd till affärer, shoppingcentrum, nöjen och sevärdheter så som Gävle Konserthus och Gävle Konstcentrum.

Clarion Hotel Winn

Simbassäng Hotell Winn Gävle

Ett modernt och trevligt hotell som lämpar sig för affärs- eller konferensresor. Stilen på Clarion Hotel Winn är präglad av musik, konst och design och erbjuder trevliga rum med modern inredning. Här bor du mitt i Gävles centrum, intill Stortorget och med närhet till shopping, restauranger och kommunikationer.

I en av hotellets våningar finns träningsmöjligheter i det nybyggda gymmet och en relaxavdelning med bland annat pool. I hotellet finns även en egen lounge, bar och restaurang där du som gäst kan njuta av en drink eller god mat i trevligt sällskap.

Hotel City Gävle

Frukostbuffe Hotell City Gävle

Familjevänliga och nyrenoverande Hotel City Gävle är beläget bara 150 meter från Stortorget i centrala Gävle. Här finns gott om rum i olika utföranden. Välj mellan enkelrum, dubbelrum eller ett lyxigt superiorrum med eget bubbelbad och bastu. Hotellet erbjuder även familjerum för er som reser med barn eller i större sällskap.

Hotellet har en egen bar och restaurang med husmanskost och a la carte.

Förutom närhet till Stortorget med biograf, shopping och kultur finns äventyrsbadet Fjärran höjder och Buolognerskogen bara ett par minuters promenad från hotellet. I parken finns en fin badplats, ett café och möjlighet att spela minigolf. Till centralstationen är det ca 10 minuters promenadavstånd från hotellet.

Kan du tänka dig bo i utkanten av staden eller i en ort i närheten? Se andra hotell via Hotelspecials